Golfclinics

Een leuke manier om kennis te maken met de golfsport!

Er zijn clinics van 1 uur tot een hele dag en te reserveren voor bedrijven, feestjes en priv√©. De clinics zijn direct te boeken via professional Gerrit Goor.

 

In de relatiemarketing speelt de golfsport een steeds grotere rol. Het aantal golfdagen dat plaatsvindt, is de afgelopen 10 jaar explosief gestegen. Voor u en uw relaties hebben we verschillende mogelijkheden samengesteld. Deze golfclinic zal een introductie zijn in de vele facetten van de golfsport. Onder leiding van PGA golfprofessional Gerrit Goor en andere golfprofessionals worden de diverse golftechnieken aangeleerd.

Tijdens een demonstratie krijgen de deelnemers inzicht in deze sport, waarbij de beheersing over het golfballetje centraal staat. Tijdens de clinic is het mogelijk om een onderlinge competitie op te zetten. In dit geval wordt op scorekaarten bijgehouden hoeveel punten er per onderdeel gehaald worden.

Aan het eind van de golfclinic worden de prijzen voor de winnaars/winnaressen uitgereikt. Zoals alle clinics kan ook de golfclinic op maat worden aangeboden.